El diumenge, 30 de setembre, l'ANC Cassà, en col•laboració amb l'Ajuntament, organitza un acte per commemorar l'1 d'octubre de 2017 amb la inauguració del denominat parc de l'U d'Octubre ubicat a l'esplanada de fires, davant de l'escola Aldric (carrer Xavier Carbó). L'acte començarà a les 18 h al parc de l'U d'Octubre. Hi haurà l'actuació de l'Esbart Dansaire i la Jove Orquestra, lectura de poemes, parlaments, descoberta del monòlit en record a l'1 d'octubre de 2017 i un sopar groc.

ALTRES ACTES PER COMMEMORAR L'U D'OCTUBRE A CASSÀ
A banda de l'acte del diumenge 30 de setembre, l'ANC Cassà també organitza una exposició fotogràfica sobre l'1 d'octubre de 2017 que es podrà veure a la sala d'exposicions La Coma de l'1 al 7 d'octubre. La inauguració serà el dilluns, 1 d'octubre, a les 20 h.
Abans de la inauguració de l'exposició fotogràfica es farà la descoberta d'una placa penjada a l'antic Ajuntament (plaça de la Coma, 1) que recordarà els fets viscuts a la plaça de la Coma l'1 d'octubre de 2017.
L'ANC Cassà organitza cada dilluns a les 19.30 h a la plaça de la Coma una concentració per reclamar la llibertat de les preses i presos polítics i el retorn de les persones exiliades.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram