Els Amics de la Sardana de Cassà de la Selva celebraran demà dissabte, 6 d’octubre, les Festes Tardorals 2018, que inclouen la Diada Tardoral, la Botifarrada Popular i el Concurs de Colles Sardanistes.
La 35ª Diada Tardoral començarà a les 5 de la tarda i consta d’una doble audició de sardanes a càrrec de les cobles Osona i Flama de Farners. En el transcurs de la doble audició, la colla Dansaires cassanencs, que va ballar als anys 50 del segle passat, farà ofrena del seu banderí a la vila de Cassà.
Pel que fa a les colles actuals, participaran al 35è Concurs de Colles Sardanistes que començarà a les 10 del vespre, i que comptarà amb la cobla La Flama de Farners a la part musical i amb un record especial a en Manel Miralles, gran sardanista traspassat recentment. Pere Bosch, president d’Amics de la Sardana, destaca el bon moment que viuen les colles sardanistes de Cassà.
Entremig dels dos actes tindrà lloc la 19ª Botifarrada Popular, al preu simbòlic d’1€ per als socis de l’entitat i de 3€ per als no socis. Tots els actes se celebraran al Passeig Vilaret.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram