Aquesta setmana ha començat la programació cultural d’hivern a Cassà de la Selva amb més de 60 actes programats d’octubre a desembre, entre els quals hi ha activitats a la Biblioteca, cinema, música, teatre, vermut de lletres, xerrades i exposicions.

Cada setmana, des de l’octubre fins a finals de desembre s’han programat com a mínim dos actes culturals.

Per tal de donar a conèixer amb detall la totalitat de la programació, L’Ajuntament de Cassà ha editat un llibret que es repartirà a tots els domicilis, en el que s’inclouen tant els actes organitzats des del consistori com els de les entitats.

Un dels plats forts d’aquest any torna a ser el Festival Càntut de cançons de música tradicional que ja s’ha consolidat i arriba a la tercera edició. Aquest any serà del 16 al 18 de novembre i es tractarà d’un cap de setmana dedicat a la música de tradició oral, amb actuacions i diverses activitats per a tots els públics. Les entrades pels diferents concerts es poden adquirir a www.cantut.cat.
Tornen també Les Nits de la Coma, una proposta de cafè teatre que ha tingut molt bona acollida i que també arriba a la tercera edició. Tenen lloc els divendres de cada quinze dies.
Segueixen també els ‘Vermuts de lletres’, converses amb escriptors que ens parlen dels seus llibres. Una de les activitats incloses és la ‘Llimonada de lletres’, que amb l’objectiu d’apropar la literatura als més menuts, es proposa també apropar la música. Per això s’ha programat un concert molt especial de La Principal de la Bisbal, dirigit a públic familiar que tindrà lloc el dia 8 de desembre a la Sala del Centre Recreatiu.
D’altre banda, el grup Les Anxovetes presentaran el dia 9 de desembre el seu nou treball D[ONES], un espectacle més íntim i recollit, de caràcter genuïnament mediterrani, compost majoritàriament per temes propis creats i cantats en clau de dona.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram