Ha començat a Can Trinxeria de Cassà de la Selva un curs del Programa de Reincorporació al Treball. Organitzat per IDÀRIA SCCL Empresa d’inserció, amb la col•laboració del consistori, el departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Consorci de les Gavarres i el Consorci de Normalització Lingüística. El programa va destinat a persones nouvingudes, que es troben en situació d’irregularitat sobrevinguda, persones reagrupades, sol•licitants d’asil i persones en condicions d’especial vulnerabilitat. L’objectiu és el de reforçar l’ocupabilitat i les competències professionals de les persones no ocupades i excloses dels sistemes d’educació o formació, mitjançant la combinació d’actuacions formatives teòriques i pràctiques.
El PRT consta de 3 mòduls: el de català i coneixement de l’entorn, el de formació forestal i jardineria, i el de manteniment del territori. S'hi han inscrit un total de 16 persones.
La formació de català i coneixement de l’entorn va a càrrec del Consorci de Normalització Lingüística i la formació forestal i les pràctiques les fa IDÀRIA, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Cassà de la Selva i el Consorci de les Gavarres.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram