Les mares treballadores amb fills menors de 3 anys escolaritzats en llars d'infants durant el 2018 ja poden demanar la nova deducció de l'IRPF, que pot arribar als 1.000 euros anuals. És una nova ajuda pública a la maternitat .
La deducció s'aplicarà a la mare, per cada un dels fills menors de 3 anys, independentment que sigui un altre progenitor qui hagi pagat les mensualitats de la llar d'infants.
Els responsables del centre d'educació infantil –en cap cas els pares– hauran d'omplir el model 233 amb el nom i el DNI dels dos progenitors, els mesos complets que l'infant ha estat escolaritzat a la llar d'infants i l'import que s'ha pagat mensualment. D'aquesta manera, Hisenda tindrà a la seva base de dades la informació.
A la declaració de la renda de l'exercici 2018 apareixerà una casella que caldrà marcar si es té dret a la deducció i la llar d'infants ha tramitat correctament el model 233.
Des de la llar d’Infants Taps de Cassà de la Selva es presentarà la sol•licitud i els pares no cal que facin cap tràmit.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram