La Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà de la Selva protagonitza el cap de setmana. Una de les novetats d’aquest any ha estat l’estrena del ‘Correcurts Júnior’, concurs dirigit a un públic infantil i juvenil, en el qual hi pot participar qualsevol persona o grup de menors de 16 anys.
El tema del Correcurts Jr. és lliure, tot i que han hagut de ser rodats dins el terme municipal de Cassà de la Selva en el cas de les escenes exteriors. A més, l’organització va facilitar als participants un element, que ha hagut de ser present a la història. L’objecte escollit ha estat un tap de suro, que també va ser el primer objecte protagonista de la primera edició del Correcurts. El motiu ha de tenir un protagonisme i relació directa amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges. Al Correcurts Júnior hi participen 11 equips de joves. El guanyador passarà directament a participar a la categoria d’adults. Diumenge a les 12 del migdia, a la Sala del Centre Recreatiu es farà la projecció i el repartiment de premis.
La Mostra d’Animació i Curmetratges de Cassà de la Selva, proposa per avui divendres la 6a Mostra de Videoclips gironins i un concert del grup Fok. Demà al matí, incici del Correcurts i l’Hora del conte; a la tarda, taller d’animació de plastilina i projecció de curts d’animació infantils. Diumenge, entrega de guardons i projecció dels correcurts presentats, i lliurement del Premi Domènech Torrent i Gelmà.
Podeu consultar tota la informació de la MACCA 2019 a www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram