Demà dissabte a les 5 de la tarda tindrà lloc a Cassà de la Selva el Concert de Primavera, que enguany arriba a la 16a edició. L’escenari , com és habitual será l’Esglèsia de Sant Martí, que acollirà les actuacions de la Coral Bell Ressó, la Coral infantil L’Esclop, i la Coral juvenil Cor de Quart. El director de la Coral Bell Ressó de Cassà, Euken Imanol Ledesma, ha explicat que interpretaran cinc peces musicals en diversos idiomas.

D’altra banda, el Amics de la Sardana de Cassà de la Selva celebraran aquest diumenge la 1a part de la Diada del Soci de l’entitat. A partir de les 12 hi haurà una ballada de sardanes, a les 2 dinar, tot seguit havaneres amb els Panxuts, i per cloure la festa una altra audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà. Tots els actes tindran lloc al pavelló polivalent municipal.

Demà dissabte 25 de maig tindrà lloc la cloenda del cicle de conferències: En l’espai llegim el temps, organitzat per l’Arxiu Municipal. L’acte consistirà en una visita guiada per alguns dels edificis protagonistes del cicle de conferències i comptarà amb un convidat molt especial: l’escriptor Joan-Lluís Lluís, que parlarà dels seus records d’infantesa dels estius a Cassà de la Selva.
Després del seu relat, començarà un breu recorregut pels edificis cassanencs, se n’explicaran detalls i històries desconeguts o que havien passat desapercubuts. Entre aquestes històries hi apareixeran records d’infantesa, històries internacionals de vitralls, pràctiques dels ajuntaments setcentistes, construccions d’edificis emblemàtics, usos desconeguts d’edificis…. En resum un recull d’històries de patrimoni molt viscuts, d’edificis amb narracions ben diferents i que han canviat d’usos en el devenir dels segles.
L’acte s'iniciarà davant l'edifici de can Trinxeria, a la plaça de la Coma, a 2/4 de 12 del migdia.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram