El PSC de Cassà de la Selva ha publicat el següent comunicat al seu compte de Facebook en referència al discurs pronunciat avui per Martí Vallès (ERC) en el Ple de constitució de l’Ajuntament:

Un cop acabat el ple de constitució de l'Ajuntament a Cassà de la Selva, el partit del PSC a la Vila felicita al nou regidor socialista, el Sr. Marià Montsunyer, per la seva regidoria i també al nou equip de govern encapçalat per l'Alcalde Robert Mundet. El nostre regidor ve a donar l'estabilitat necessària a la nova corporació per poder fer accions municipals que resolguin els problemes del municipi i engegui els projectes de futur que han de fer la nostra Vila una ciutat pròspera, oberta i orientada a tots els cassanencs i cassanenques. 

Les paraules plenes de rancor del regidor sortint, el Sr. Vallès, centrades a justificar la seva mala gestió, han tret tot lluentó a la seva intervenció en aquest acte solemne. La seva intervenció, plena de parcialitats i mitges veritats ha falsejat el que realment ha passat en la negociació postelectoral: que el Sr. Vallès mai ha presentat pas una proposta creïble i honesta per poder encetar una negociació, sinó ben al contrari, tot el seu esforç ha estat centrat a preparar les justificacions que ara fa servir per al consum del seu públic. Va oferir un pacte, si un "pacte", per tenir a l'oposició arraconada i silenciada a canvi d'una major retribució. En canvi, les negociacions del PSC amb el grup de Junts per Cassà, van estar presidides des del començament d'una sinceritat en els plantejaments i d'un respecte ideològic necessari.

Amb aquest ànim de servei a la Vila i als seus habitants, comencen aquesta nova etapa amb una gran il•lusió, coneixedors de la gran responsabilitat que representa i moltes ganes de treballar en equip.
Molta sort a tots els membres en les seves responsabilitats i Visca la Festa Major!!


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram