L’equip de govern de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, format per Junts per Cassà i el PSC, ha presentat diverses inciciatives al primer Ple ordinari de la legislatura.
La regidora d’Ensenyament, Sílvia Martí, ha explicat que s’ha organitzat pel dia 26 de setembre la jornada de formació i treball anomenada “Ciutat educadora i governança local” amb l’objectiu de treballar, aprofundir i millorar Cassà de la Selva com a poble educador. La regidora també ha explicat que l’Ajuntament s’ha reunit amb el Departament d’Educació per desencallar la 2a fase de les obres de millora de la teulada de l’escola Puig d’Arques i altres treballs que s’han de fer en aquest centre escolar. La mateixa regidoria està tramitant la licitació del servei de logopèdia per a les escoles del municipi.
En l’àmbit dels Serveis Socials, la regidora de l’àrea, Núria Salvans, ha anunciat la creació d’un fons social, subvencionat per Aqualia, destinat a les persones que pateixen pobresa energética. Des de la regidoria de Serveis Socials també es gestionarà la derivació d’infants cap a activitats extraescolars a diferents serveis, ja siguin municipals o oferts per les entitats.
En un altre ordre de temes, l’alcalde, Robert Mundet, ha detallat que s’ha contractat la neteja de la llera de la riera seca en el tram que va del Caprabo fins a la gasolinera BP.
De la seva banda, el grup d’ERC, a l’oposició, ha demanat que s’expliqui el pacte entre els dos partits de govern, i ha fet entrega d’una pancarta amb el lema “Republiquem”, demanant que sigui col•locada al lloc on hi havia la que es va retirar perquè estava malmesa.


(Foto: cassadigital)


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram