Les antigues lluminàries de vapor de sodi són substituïdes per un modern enllumenat LEDS, que consta de 23 projectors d'halogenurs metàl•lics de 2000 W disposats, 3 en cada una de les 6 torres i 5 sobre la coberta de les grades.
El camp comptarà amb aquests 23 projectors de 930 W de LEDS amb intensitat graduable, que permetrà desenvolupar les activitats esportives sense haver d'arribar al 100% de consum, però amb la mateixa uniformitat a tot el camp amb tots els projectors oberts.
En tot cas, la qualitat lumínica serà molt millor i a més, l'estalvi anual serà d'uns 25.000 kW/h. Reduir el consum energètic respon a les polítiques mediambientals que porta a terme l'Ajuntament.
La factura també es redueix doblement. Per una banda el menor consum de cada projector permet un estalvi previst d'uns 5000 €/anuals, en funció de les necessitats dels usuaris. I per l'altra banda, es podrà reduir el cost de la potència contractada gràcies a aquest menor consum.
Les obres terminaran previsiblement abans del 15 d'agost. Els treballs no afectaran les activitats esportives previstes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram