Cassà de la Selva celebrarà aquest cap de setmana la 7a Diada Solidària en benefici de la Fundació Oncolliga. Els actes començaran demà dissabte a les 6 de la tarda a la Sala Centre Recreatiu, amb un concert d’havaneres a càrrec del grup Cabotatge. Montse Casanova i Fonso Martín han explicat a Ràdio Cassà que els donatius de les entrades (5€) es destinaran al colectiu de dones “Guapes i Valentes”, integrat per dones que han patit càncer de mama.
Pel que fa al grup Cabotatge, que properament gravarà el seu primer disc, està format per quatre components de Cassà de la Selva, Girona, Lloret i Blanes, i interpreten diversos gèneres musicals. Està dirigit per la cassanenca Montse Casanova, que li ha impregnat un estil propi, segons ha explicat Toni Garcia, integrant del grup.
El gruix dels actes de la Diada Solidària d’Oncolliga tindrà lloc diumenge. Es començarà amb una caminada i una bicicletada popular, per seguir amb una missa, plantada i cercavila de gegants, i dinar solidari al pavelló polivalent. Havent dinat hi haurà tot un seguit d’actuacions, activitats pels més petits, i sortejos per a tots els assistents.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram