El proper diumenge, 13 d’octubre, tindrà lloc la tradicional Festa del Remei de Cassà de la Selva. Els actes, que se celebraran a l’entorn de l’ermita, no variaran respecte als anys anteriors, tal i com ha explicat a Ràdio Cassà Josep Viñolas, membre de l’organització. A 2/4 de 9 del matí començaran les marxes populars (12 Km la curta i 16,5 Km la llarga), a les 12 del migdia inici de la missa amb acompanyament de la Principal de Cassà, i tot seguit, tres sardanes amb la mateixa cobla.
També aquest cap de setmana, però en aquest cas demà dissabte, 12 d’octubre, Fira del Bolet de Llagostera. Els actes es concentraran tots al nucli antic de Llagostera. El programa és continuïsta, però el nou equip de govern municipal hi ha volgut introduïr un canvi: per primera vegada a la fira no hi hauran animals vius. Ho ha avançat en declaracions a Ràdio Cassà Eduard Díaz, regidor de Promoció econòmica i Turisme del consistori llagosterenc.
De volta a Cassà de la Selva cal destacar que demà dissabte tindrà lloc la visita guiada “Cassà sota les bombes”, conduïda per l’historiador Xavier Niell. L’acte, que es durà a terme en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni, començarà a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça Petita.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram