El proper divendres 25 d’octubre a 2/4 de 10 del vespre l’Espai del Casal de Jubilats de Cassà de la Selva obrirà la temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre amb l’espectacle “Supermàgic” del mag gironí Fèlix Brunet.
Brunet presentarà a Les Nits de la Coma jocs de màgia, mentalismes, escapismes i grans il•lusions increïbles i molt participatives. Un espectacle amb grans dosis d’humor i el caràcter i la personalitat de sempre d’aquest mag amb més de 20 anys d’experiència.
Aquest darrer trimestre de 2019 a Cassà de la Selva tindrem els espectacles de Felix Brunet, Ual•la!, les companyies ES circ i Sietedemayo, Juancallate i Claudio Levatti. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cassà, Joan Casabó ha destacat de Les Nits de la Coma la proximitat del públic amb l’artista.
Aquesta temporada s’incorpora al projecte el municipi de Llagostera, que es suma a Sarrià de Ter, Vilablareix, Cassà de la Selva, la Bisbal d’Empordà i Castell d’Aro a l’hora d’oferir una programació professional de cafè teatre a les comarques gironines.
La Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines. La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.
Teatre de proximitat per adults amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram