Un noi de 21 anys i veí de Cassà de la Selva, P.T.M., ha mort en un accident de trànsit múltiple que ha tingut lloc durant aquesta passada nit a Maçanet de la Selva. Era el conductor d'un turisme en un sinistre viari en el qual s'han vist implicats sis vehicles: un camió, una furgoneta i quatre turismes.
Hi ha sis persones més ferides: una de menys gravetat i cinc de lleus, entre elles dos menors. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els va evacuar a l'Hospital de Santa Caterina.
Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 22.45 hores. L'accident va tenir lloc al quilòmetre 86, en sentit nord. En el moment de l'accident, les precipitacions eren molt intenses. Els Mossos d'Esquadra de Trànsit estan investigant les causes de l’accident.

EL TEMPORAL NO CAUSA DANYS A CASSÀ

El temporal de pluja que afecta les comarques gironines des d'ahir no ha causat danys de consideració a Cassà de la Selva. Segons les dades de l'estació meteorològica de Cassà, a les 8 del matí s'havien recollit 84,3 litres per metre quadrat, una quantitat superada després dels ruixats intensos de les darreres hores. La previsió apunta que el temporal anirà de baixa al llarg d'avui dimecres.

 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram