Aquest cap de setmana hi ha programades tres sessions de cinema a la Sala Centre Recreatiu de Cassà de la Selva. La primera serà demà dissabte a les 6 de la tarda amb la projecció de La Lego Pel•lícula 2. Accés amb invitacions dels patrocinadors de l’acte, que es poden recollir a Viatges Adònia.
La segona sessió serà diumenge a les 5 de la tarda. Es tracta del projecte Pack Magic, adreçat a infants d’entre 2 i 4 anys amb entrada lliure. Tot seguit, a les 6, Cicle Gaudí amb la pel•lícula documental “Me llamo Violeta”, un treball sobre el món dels transexuals que explica la història d’un nen que vol ser nena.
A banda de cinema, aquest cap de setmana a Cassà també hi haurà música. Diumenge, segona part de la Diada del Soci d’Amics de la Sardana. A les 12 del migdia a la Sala Centre Recreatiu, concert a càrrec de La Selvatana. A 2/4 de 5 de la tarda, doble ballada de sardanes al Pavelló Polivalent amb les cobles Osona i Baix Empordà.
Recordar també que avui divendres i demà dissabte tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments als supermercats de Cassà de la Selva.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram