A causa de la situació actual, la Societat de Caçadors de Cassà no podrà fer la tradicional recollida de deixalles dels nostres boscos i altres indrets de l’Àrea Privada de Caça prevista pel 10 de maig. Per aquest motiu, la junta de la Societat de Caçadors de Cassà de la Selva ha aprovat donar l’import previst per les despeses de la recollida suspesa a l’Hospital Santa Caterina de Salt. D’aquesta manera, la Societat vol ajudar en la compra de material sanitari.
Aquest import juntament amb les aportacions de la Federació Catalana de Caça Territorial de Girona i altres societats federades sumen un total de 8.380 € que ja han estat transferits a l’esmentat hospital.
La resposta de diferents societats de caçadors i caçadores de Girona, entre elles la de Cassà de la Selva, ha estat francament positiva amb una aportació de 5.380 €, que sumada a la donació inicial de 3.000 € realitzada per la pròpia Territorial ascendeix a un total de 8.380 €, que ja es van transferir a l’hospital Santa Caterina de Salt (Girona) i que aquest centre sanitari ha destinat a la compra de 1.000 bates protectores per al personal sanitari.
Tot plegat demostra que el col•lectiu ha sabut estar a l’alçada de les circumstàncies en uns moments tan complicats per tothom com aquests a causa del Covid-19.
Des de la Societat de Caçadors de Cassà, un sincer agraïment a tots plegats, així com el nostre suport als sanitaris que treballen dia a dia per combatre la pandèmia i a totes les persones més directament afectades per aquesta greu malaltia.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram