La Biblioteca Municipal de Cassà de la Selva reprèn el servei d'estudi a sala i d'ús dels ordinadors, amb cita prèvia i amb l'aforament d'un 50% de l'espai disponible. Serà obligatori desinfectar-se les mans abans d'accedir a la Biblioteca i portar mascareta durant tota l'estada. Només es podrà fer ús del servei d'impressió si es disposa de crèdit al compte o si es paga la quantitat justa.
Els serveis de préstec i devolucions seguiran amb les mateixes condicions.
I per tal d'animar l'estiu, la Biblioteca ha preparat un recull de 22 biblioreptes per a nens a partir de 9 anys per resoldre. El llibret del Biblioestiu 2020 es pot descarregar a www.cassa.cat o es pot recollir en paper a la Biblioteca.
Un cop omplert el llibret amb les respostes, es pot entregar a la Biblioteca o bé enviar-lo per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 10 de setembre. Els que resolguin els 22 reptes entraran en un sorteig.
A partir del mes de juliol es reprendran els clubs de lectura i s'oferirà el cicle Dilluns de contes, històries per a tota la família els dilluns de juliol a les 18h al pati de Can Trinxeria. Serà amb aforament limitat, amb inscripció prèvia, i s'anunciarà properament.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram