L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha tingut la confirmació d’un nou positiu de Covid-19 en un dels campus esportius del municipi. Aquest nou cas afecta una persona de 6 anys d’edat participant del campus de patinatge organitzat pel Foment Deportiu Cassanenc.
Després de rebre aquesta informació per part del director de l’Àrea Bàsica de Salut de Cassà, ahir a la tarda es va reunir el gabinet de crisi de l’Ajuntament, en el que hi van prendre part regidors de l’equip de govern, membres de la policia local, i representants del FDC i la UD Cassà.
L’acord del gabinet de crisi passa per aïllar durant 14 dies als participants del campus que hagin estat en contacte amb el cas positiu de Covid-19. A la persona afectada i la seva familia se’ls aplicarà el mateix aïllament de 14 dies, a més de 10 dies addicionals posteriors a l’alta mèdica. Al mateix temps, el FDC reforçarà les mesures de prevenció que s’estan aplicant, tot i que actualment ja es compleixen tots els protocols de seguretat. De la seva banda, la UD Cassà farà un control i seguiment estrictes d’un dels grups on hi participava un germà del cas positiu per si en els propers 10 dies apareix algun tipus de simptomatologia.
Aquest és el segon cas de positiu per Covid-19 que afecta a participants d’activitats esportives d’estiu a Cassà de la Selva, després que fa unes setmanes se’n detactés un altre al campus del Club Tennis Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram