Esquerra Cassà avança que al Ple d’aquest mes de juliol s’aprovaran diverses de les mesures que el grup polític va proposar per destinar-les als col•lectius i persones que pateixen els efectes causats per la COVID-19 des de l’inici de la pandemia. Entre d’altres, les mesures acordades per l’equip de govern i l’oposició, comprenen tres grans línies de treball:

1- Suport a empreses i autònoms que hagin patit les conseqüències del confinament i la pandèmia amb una línia de suport de 170.000€.
2- Ajudes pels treballadors i treballadores que hagin estat en situació d’ERTO o atur. Aquesta subvenció està dotada amb un total de 40.000€, que podran sol•licitar les persones afectades per aquesta situació.
3- Vals per a les famílies cassanenques per consumir als comerços de Cassà, amb un total de 80.000€ per tal de promocionar el comerç local i que totes les famílies puguin tenir una petita ajuda en el que més necessitin.

El grup d’Esquerra Cassà, en el comunicat emès, valora molt positivament la implementació de les mesures proposades, alhora que expressa el desig que segueixi el marc de col•laboració endegat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram