Un total de 345 persones han votat les propostes que passaran a la fase final de votació dels pressupostos participatiu de Cassà de la Selva. En un procés que, de forma excepcional, aquest any s’ha fet online, s’han escollit les 11 propostes que optaran als 60.000€ que hi destinarà l’Ajuntament de Cassà. El procés final de votacions, que será online i a través de butlletes físiques –si l’actual crisi sanitària ho permet-, s’iniciarà a l’octubre i durarà tres mesos. Podran participar-hi les persones majors de 16 anys que estiguin empadronades al municipi.

Aquestes són les propostes que es posaran a votació, de més a menys suport rebut:

- Construir una pista de futbol i bàsquet a l’aire lliure a la zona del carrer Ventallol propera al parc de cal•listènia
- Construcció d’un pumptrack a la zona verda entre el carrer Castellfollit i Peralada.
- Instal•lació de càmeres de vigilància en punts estratègics de diferents zones de contenidors per tal d’evitar comportaments incívics i poc respectuosos amb el medi ambient.
- Instal•lació de jocs infantils inclusius a diferents parcs del municipi.
- Renovació de bancs a llocs estratègics.
- Millora de la il•luminació dels aparcaments dels carrers Poeta Machado, Migdia i Marina.
- Eliminació de barreres arquitectòniques a la zona del Parc de l’Estació.
- Renovació del mobiliari de la biblioteca.
- Millora dels espais recreatius per a gossos.
- Renovació de l’enllumenat de carrer Marina.
- Construcció de dues pistes de pàdel municipals en espais públics disponibles.

D’altra banda, aquest estiu es duran a terme els treballs per fer realitat les tres propostes guanyadores de l’anterior edició dels pressupostos participatius: millora dels elements de joc dels patis de les escoles publiques, millores al Parc de l’Estació, i millora del mobiliari de les pistes poliesportives existents a l’aire lliure.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram