L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha aprovat un paquet de mesures destinades a pal•liar les conseqüències econòmiques de la pandemia generada per la Covid-19 al municipi.

Les mesures queden englobades en tres blocs:

• Fins a 500 euros per a les empreses de menys de 10 treballadors que van haver de tancar durant l’estat d’alarma.
• Ajuda directa a totes les famílies de Cassà en forma de vals de compra per a tots els establiments del municipi que s’hi adhereixin. Totes les llars rebran un val de compra amb una validesa de 30 dies.
• Fins a 200 euros per a cada persona treballadora que s’hagi vist afectada per la situació de la pandèmia. És una subvenció que rebran directament les persones que han patit un ERTO o han perdut la feina.

Cal destacar que aquestes subvencions són compatibles amb les que qualsevol empresa o particular hagi rebut des d’altres administracions.
Les condicions per a poder optar a aquest paquet de mesures les podeu consultar al web www.cassa.cat

Paralel•lament l’Ajuntament de Cassà també ha aprovat aplicar una reducció de les quotes de la Llar d’Infants, la reducció del 5% del tipus de gravamen de l’IBI, la reducció de la taxa de les parades del mercat, i la derogació de la taxa a les terrasses per l’ocupació de la via pública.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram