Cassà de la Selva celebrarà diversos actes en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, alguns dels quals s’han hagut d’adaptar a la situació de pandèmia que estem vivint, aplicant mesures de prevenció.

Aquest és el cas de les Torxes per la independència, un acte organitzat per l’ANC que aquest any tindrà el format de concentració, i que s’ha programat per al proper dijous a 2/4 de 10 del vespre al Parc de l’Estació.

L’endemà, divendres 11 a 2/4 de 10 del matí, se celebrarà l’Acte Institucional de la Diada al pati de Can Nadal. Hi haurà parlaments institucionals i l’acompanyament de la Jove Orquestra de Cassà. L’acte será retransmès en directe per Ràdio Cassà, i s’ha de confirmar l’assistència enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També divendres tindrà lloc l’Acte d’Homenatge a Josep Dalmàs, a les 12 del migdia a la plaça Josep Pla. Es farà una ofrena floral i s’entregarà el 16è Premi Josep Dalmàs.

Per assistir a tots els actes, caldrà portar la mascareta de protecció i mantenir les distàncies de seguretat.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram