Aquest dimarts ha començat la fase final dels pressupostos participatius a través de la qual els cassanencs poden escollir 3 de les 11 propostes finalistes, i que no podran superar els 60.000 euros.
Per fer efectiva la votació final, els ciutadans poden fer-ho en línia a través del web participa.cassa.cat o en els punt habituals, que són el Centre Cultural Sala Galà, la recepció de la Piscina Coberta i l'Ajuntament de Cassà (Can Nadal). En aquests punts, la votació es fa dipositant una butlleta a les urnes del punt d'informació El termini de votació és del 13 d’octubre fins a l’1 de novembre de 2020.
Les 11 propostes que han arribat a aquesta fase final, van sortir d'un procés previ on els ciutadans van poder fer les seves propostes mitjançants el lloc web participa.cassa.cat i una butlleta repartida casa per casa. Posteriorment es va celebrar una votació en línia per prioritzar les propostes rebudes, en el qual hi van participar 345 persones.

PROPOSTES FINALS

Pistes de pàdel
Descripció: Construcció de dues pistes de pàdel municipals (també s'hi instal•laria il•luminació). La ubicació exacta la definiran els serveis tècnics de l'ajuntament en funció dels espais municipals possibles i disponibles.
Cost aproximat: 60.000€

Renovació i col•locació de nous bancs
Descripció: Renovació dels bancs més deteriorats i instal•lació de nous bancs a llocs estratègics del municipi (estem parlant d'aproximadament 50 bancs en total).

Cost aproximat: 20.000 €
Renovació de l'enllumenat del carrer Marina
Descripció: Substitució de les làmpades actuals del carrer Marina per lluminària LED (més potent i eficient)
Cost aproximat: 38.000€

Càmeres de videovigilància a les zones de contenidors
Descripció: Adquisició, col•locació i instal•lació de càmeres de videovigilància connectades amb la policia local per tal d'evitar comportaments incívics a les zones de contenidors. Les càmeres es situarien als següents punts: carrer Catalunya, travessera del Passeig, carrer Xavier Carbó (al costat de l’escola Aldric), mas Cubell, carrer de la Via 128, i aparcament del carrer Migdia
Cost aproximat: 40.000€

Renovació del mobiliari de la biblioteca
Descripció: Renovació de taules, taulells, cadires, butaques, lleixes i prestatgeries de la biblioteca municipal de Cassà de la Selva.
Cost aproximat: 19.000€

Eliminació de les barreres arquitectòniques a la zona del parc de l'estació
Descripció: Eliminació de les barreres arquitectòniques que hi ha actualment entre el carrer Dr. Robert fins al final del Parc de l'Estació (rotonda del Reliable). Es tracta de suprimir les barreres arquitectòniques a les cantonades de les voreres, rebaixant cada cantonada a nivell d'asfalt.
Cost aproximat: 24.000€

Instal•lació de jocs infantils inclusius a diferents parcs del municipi
Descripció: Adquisició i instal•lació de 6 gronxadors inclusius, els quals es col•locarien a diferents parcs del municipi.
Cost aproximat: 18.000€

Construcció d'un Pumptrack
Descripció: Construcció d'un circuït tancat amb diferents traçades, corbes i desnivells per a la utilització de tot tipus de vehicles de rodes no motoritzats (bicicletes, patinets, patins en línia, etc.). La pista s'ubicaria a la zona verda entre el carrer Castellfollit i Peralada.
Cost aproximat: 60.000€

Millora de la il•luminació dels aparcaments públics
Descripció: Millora de la il•luminació dels aparcaments dels carrers: Poeta Machado, Migdia i Marina (antiga fàbrica Oller) amb l'objectiu de refororçar-la i reduir la contaminació lumínica (instal•lació de faroles més baixes).
Cost aproximat: 37.000€

Doble porta i fonts als espais recreatius per a gossos
Descripció: Instal•lació de dobles portes i fonts d'aigua per a mascotes als quatre espais recreatius de socialització per a gossos ja existents al poble, a saber, al del carrer Marina, al del CAP, al del costat del CEIP Aldric, i al del parc del carrer Ventallol.
Cost aproximat: 21.000€

Pista de futbol i bàsquet a l'aire lliure
Descripció: Construir una pista de futbol i bàsquet a l'aire lliure a la zona que hi ha al carrer Ventallol (propera al parc de cal•listènia). També s'hi instal•larà il•luminació.
Cost aproximat: 60.000€


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram