Cassà de la Selva inaugura aquest divendres un nou espai escènic a la segona planta de Can Trinxeria. L’espai, que porta per nom Les Golfes de Can Trinxeria, serà un espai efímer a l’espera de la rehabilitació definitiva de la segona planta. Can Trinxeria és un edifici municipal on hi ha ubicats els serveis de Promoció Econòmica, coworking i ara hi sumem un espai per activitats culturals.

L’ambientació de l’espai respon a la idea d’unes golfes amb records significatius del poble de Cassà amb la voluntat que els qui assisteixin als actes que s’hi celebrin, s’hi sentin identificats i percebin l’espai com una part dels seus records i les seves memòries en relació al poble de Cassà.

Des de l’Àrea de Cultura es destaca el fet d’inaugurar un espai escènic en plena pandèmia, fet que demostra una forta aposta per la Cultura entesa com un servei bàsic. Les Golfes de Can Trinxeria seran un punt important en el desenvolupament de la programació cultural del municipi, ja que en un mateix edifici hi tindran cabuda espectacles escènics, Vermuts de Lletres i exposicions. Aquesta multiplicitat de propostes en un mateix espai incentiva a consumir cultura en aquests moments d’incertesa. La concentració de programació a Can Trinxeria, permet un control de registre de públic més àgil. Per assistir a aquests actes i gaudir d’aquest espai, es podran adquirir les entrades en línia a través del web cassacultura.cat.

Aquest divendres ens retrobem a les Golfes de Can Trinxeria amb l’espectacle d’humor musical, de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, Finales de Mierda a càrrec de Pela y Pelu. Aquestes pallasses han inaugurat mes d’octubre el VII Festival Internacional de Pallasses al Circ-Cric a Sant Esteve de Palautordera i aquesta setmana les tenim a Cassà de la Selva.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram