A Cassà de la Selva, tal com passa a tot Catalunya, els positius de Covid-19 augmenten dia a dia.

Ahir es va confinar un altre grup escolar i un treballador a la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà va donat positiu. Això significa que al municipi hi ha més de 200 persones que no poden sortir de casa. En el cas de la residencia geriátrica, s’han aïllat tots els residents i s’està a l’espera de fer les proves PCR a la resta de treballadors i residents del centre. Des de l’Ajuntament s’està treballant per oferir totes les facilitats a aquestes persones, ja sigui a l’hora de fer les compres o per qualsevol cosa que puguin necessitar.

Juntament amb el llistat de bars i restaurants, que estan tancats però que ofereixen menjar per emportar, també s’està treballant amb nous llistats dels establiments que porten la compra a domicili. Així mateix, s'està preparant un web on hi sortiran tots els establiments de Cassà que ofereixen aquest servei , però també els que serveixen menjars preparats o productes de farmàcia.

Des de l’ajuntament es demana responsabilitat a les persones que estan aïllades o que han donat positiu. És molt important que tothom respecti l’aïllament i no se surti de casa per cap motiu. Recentment s’han detectat diferents casos de persones que estaven aïllades i que no complien la quarantena.

Cassà de la Selva té un índex de rebrot del 917. Cal tenir en compte que fa just un mes aquest índex era de 14. Al municipi s’han confirmat 66 positius des del dia 16 fins al dia 23 d’octubre, d’un total de 423 proves efectuades. L’Àrea Bàsica de Salut de Cassà, que engloba diversos municipis del nostre entorn, ha detectat 143 casos els últims 7 dies.

Pel que fa als centres educatius, Cassà té sis grups aïllats amb un total de 149 alumnes i professors.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram