La construcció d’una pista de Pumptrack ha estat la proposta guanyadora del procés de pressupostos participatius de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, després d’obtenir 270 vots, el 34,35% del total. Un Pumptrack, és un circuït tancat amb diferents traçades, corbes i desnivells, per a la utilització de tot tipus de vehicles de rodes no motoritzats (bicicletes, patinets, patins en línia, etc.). La pista s'ubicarà a la zona verda que hi ha entre els carrers Castellfollit i Peralada.

La realització d’aquest projecte té un cost de 60.000 €, la totalitat del que es destina als pressupostos participatius. 

Les següents propostes més votades han estat la instal•lació de càmeres de videovigilància a les zones on hi ha contenidors d’escombraries, i la construcció d’una pista de futbol i bàsquet a l’aire lliure, totes dues amb el 30,28% dels vots.

Des de la regidoria de Comunicació es remarca que el procés participatiu serveix per conèixer les prioritats de la ciutadania, i tenir-les en compte a l’hora de realizar millores i nous projectes al municipi.

Gairebé 800 persones han participat a la votació final del pressupostos participatius d’enguany, el que representa un 9% d’un cens de 8.698 persones amb dret a vot.


(La fotografía correspon a una pista de Pumptrack de l’Escala)


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram