L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Cassà de la Selva i la Comissió de Reis estan treballant per adaptar la Cavalcada del proper 5 de gener a la nova situació provocada per la pandèmia, amb l’objectiu que els infants puguin sentir la màgia d’un esdeveniment tan assenyalat malgrat les adversitats del moment.

En aquest sentit, l’acte s’adaptarà a les noves restriccions d’higiene i seguretat que vagin apareguent per tal de no haver de suspendre’l.

A dia d’avui es pot confirmar el següent:

• Els Tres Reis d’Orient passejaran amb les seves carrosses pels carrers de Cassà, però a diferencia d’altres anys, no aniran acompanyats de les comitives reials.

• El recorregut no serà l’habitual. La comitiva reial passarà per tots els barris del municipi i pel major nombre de carrers possible. Per tal d’evitar aglomeracions, es demanarà a totes les famílies que gaudeixin de la Cavalcada des del balcó o finestra de casa seva.

• S’emetrà un programa a través d’internet amb connexions en directe amb la Cavalcada, i amb contingut màgic: entrevistes a personatges reials, contes i cançons.

• Les famílies que ho desitgin podran demanar un missatge personalitzat en forma de vídeo per als més menuts.

Tota la informació i novetats s’aniran concretant molt aviat a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i del nou compte d’instagram @CavalcadaCassa.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram