Els cursos, de mosso de magatzem i recepció-auxiliar administratiu/va, són subvencionats pel programa PICE (Programa Integral de Cualificación y Empleo). Les classes, que es van iniciar el 25 de novembre i finalitzaran a mitjans gener, s’imparteixen a les aules de formació de Can Trinxeria a Cassà.


En el marc del conveni de col•laboració que tenen signat l’Ajuntament de Cassà de la Selva i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols en matèria de desenvolupament econòmic, s’ofereix la segona edició dels itineraris formatius subvencionats pel programa PICE amb l’objectiu de facilitar la incorporació dels joves al mercat de treball.
A Cassà de la Selva s’ofereixen cursos de formació de mosso de magatzem i recepció-auxiliar administratiu/va. Estan dirigits a joves d’entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen i que estan inscrits al sistema de garantia juvenil. L’itinerari formatiu persegueix principalment dos objectius: millora de les competències bàsiques (TIC, habilitats socials i anglès) i formació teoricopràctica en empreses del sector.
Aquesta segona edició, en format presencial i adaptada a les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19, ja està en marxa i ha tingut molt bona acollida. Als cursos hi participen alumnes de Cassà de la Selva, Llagostera, Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva, Salt, Girona i Santa Cristina d’Aro.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram