Resum de les noves mesures restrictives per la Covid-19 aprovades pel Govern:

Es manté el toc de queda de 22 a 6 hores. La Nit de Nadal i Cap d'any serà fins a la 1 de la matinada i la Nit de Reis fins a les 23 de la nit.

Queda restringida la mobilitat fins a l'11 de gener a dins la comarca. Com a excepció, una bombolla de convivència es podrà desplaçar de comarca a una segona residència.

Pel que fa a la mobilitat, es mantindrà el confinament perimetral de Catalunya excepte per visites a familiars.

El nombre de persones en una trobada es limitarà, com fins ara, a sis persones com a màxim. Els dies festius les trobades s'ampliaran a 10 persones que siguin, com a màxim, dues bombolles de convivència.

Caldrà fer teletreball sempre que sigui possible.

El curs escolar es rependrà l'11 de gener.

Es manté l'aforament del 30% amb un topall màxim de 1.000 persones als centres de culte.

Les activitats culturals seguiran amb el mateix aforament, del 50%.

Els equipaments esportius es podran mantenir oberts si estan a l'aire lliure, i els tancats seguiran amb aforament limitat, com fins ara. A l'interior, només es podran fer activitats de baixa intensistat que es puguin realitzar amb la mascareta posada.

Els comerços i centres comercials podran continuar oberts amb les mateixes limitacions d'aforaments, però es tancaran gimnasos i restauració que es trobin dins els centres comercials.

Dins les franges establertes, les condicions dins i fora dels locals seran les mateixes que fins ara.

Bars i restaurants podran fer menjar per emportar des de les 7 de la tarda fins a les 22 de la nit en recollida al local i fins a les 23 si és servei a domicili.

Bars i restaurants tindran noves restriccions horàries: podran obrir de 7.30 a 9.30 i de 13 a 15.30.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram