Aquesta setmana, des de l’ajuntament de Cassà s’han repartit mascaretes transparents als centres escolars per tal de facilitar la comunicació entres els professors/es i els seus alumnes.
Les mascaretes s’han convertit en un obstacle per als mestres a l’hora de comunicar-se amb els seus alumnes. Aquesta problemàtica té més incidència amb els nens i nenes de cicle infantil. Per aquest motiu, des de l’ajuntament s’han fet arribar aquestes mascaretes transparents que facilitaran als professors/es la comunicació amb els alumnes, podran veure la gestualitat i expressió facial del mestre/a i per alguns d’ells serà la primera vegada que podran veure el somriure dels seus professors/es.
Aquestes mascaretes, són reutilitzables, i estan homologades a la norma UNE0065:2020 pel laboratori ITEL certificat C-13714.
Les mascaretes s’han fet arribar a la Llar d’Infants Municipal Taps, als tres centres escolars d’educació infantil, i als serveis educatius municipals de Logopeda, al Centre de Reforç Escolar de Cassà (CREC), servei de formació cultural de persones adultes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram