L’empresa LA SELVA s'introdueix en el mercat de la xarcuteria vegetariana amb la seva nova marca ALTERVEGO, una aposta atrevida i original tant en el mercat nacional com internacional.
La nova marca compta amb una gamma de productes vegetals, creats per gaudir sense necessitat de renunciar a la textura ni al sabor, ideals per a aquelles persones que desitgen eliminar o reduir el consum de carn en la seva dieta.
Entre les seves elaboracions cal destacar:
- AlterBacon: El primer bacon d'origen vegetal. Fumat amb fusta de faig, amb la textura i sabor del bacon d'origen animal, però amb un perfil nutricional més saludable. Perfecte per elaborar exquisides AlterPizzes, Alterpastes o Altersalads vegetarianes.
- AlterPavo: Delicioses rodanxes de base vegetal estil gall d’indi elaborades a base de soia, oli d'oliva i ou. Una alternativa atractiva per a preparar saborosos i saludables AlterSandwiches.
- AlterGrill: Saborós filet de base vegetal estil gall dindi, elaborat a base de soja, oli d'oliva i ou. D'agradable textura i òptim perfil nutricional per a elaborar un plat equilibrat per a una AlterCena.

ALTERVEGO és una aposta important de futur en l'incipient mercat del producte vegetarià, que està transformant els hàbits de consum, principalment de les noves generacions. Per a Xavier Albertí, director general de La Selva, “Altervego és una nova manera d’entendre la xarcuteria. Hi hem posat moltes ganes perquè no volem que sigui un producte més sinó una nova línia de treball i de negoci que aporti a la societat un producte de base vegetal amb la qualitat de sabor i textura pròpia de la xarcuteria tradicional i de LA SELVA.
Actualment aquest projecte s'està desenvolupant en les pròpies instal•lacions de Joaquim Albertí, S. A., situades a Campllong (Girona), on ja ha requerit d'una inversió propera al milió d’euros. A més, s'ha adquirit un solar de 18.000 m2, situats a Cassà de la Selva, dels quals, 8.000 m2 està previst que es destinin al desenvolupament d'aquest projecte.

Foto: Presentació de la nova línia de productes vegetarians Altervego


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram