El Consell Comarcal junt amb l’Ajuntament, i amb el suport de la Diputació de Girona, ofereixen un any més el Servei d'assessorament energètic municipal o punt d'Infoenergia.
Es tracta d’un programa pensat per facilitar que els ciutadans es puguin beneficiar directament de les oportunitats i dels avantatges que ofereix un ús més intel•ligent de l’energia. És a dir, donar la informació necessària per fer possible que es consumeixi menys energia, costi menys diners i contribuïm a un consum més responsable reduint l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.
Les 12 sessions que s’ofereixen enguany seran totes online. S’oferiran quatre tipus de xerrades, que es repetiran en tres sessions i en horaris diferents, de manera que el màxim d’usuaris tingui la oportunitat de connectar-se, rebre la informació i plantejar les preguntes que li sorgeixin.
Cada sessió té un enllaç que porta directament a una reunió on-line a través de la plataforma Zoom. A les xerrades es tractaran els següents temes:
1. Factura elèctrica, per saber més sobre la tarifa que teniu contractada i la que us convé, com ens pot afectar la puja del preu de la llum, quines son les comercialitzadores més econòmiques, etc.
2. Autoconsum individual, si teniu pensat posar plaques per captació solar , podeu informar-vos de quina potència us convé instal•lar, com es pot fer per cobrar els excedents de l’energia i l’existència d’ajuts, en quant de temps recuperaré la inversió, etc.
3. Autoconsum compartit, si viviu en un bloc de pisos i voleu saber si a la vostra comunitat podeu posar plaques i com es pot fer i repartir l’energia generada, etc.
4. Comptadors telegestionats, on s’informarà de com llegir-los i obtenir-ne la informació que recullen i possibles problemes que s’hi associen.
Per a més informació, www.cassa.cat


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram