Aquest matí s’ha administrat la segona dosi de la vacuna a les persones usuàries de la Residència Geriàtrica Sant Josep de Cassà i també al personal sanitari i cuidadors/es del centre. Avui en total s’han administrat 104 vacunes de la segona dosi (51 residents i 53 treballadores/es) i a 4 persones se’ls ha administrat la primera dosi (3 residents i 1 treballador).

A l’igual que el passat 13 de gener, un equip de l’Institut Català de Salut s’ha desplaçat fins al centre per administrar les vacunes a les persones usuàries de la residència i als treballadors i treballadores.

La vacuna que se subministra, es la de Pfizer–BioNTech, que es la primera que va està disponible i que està es va administrar el passat més de gener.

Amb aquestes dosis, gairebé totes les residents i treballadors/es del centre estan vacunats contra la COVID-19. L’objectiu de la vacunació és prevenir la malaltia i disminuir-ne la gravetat i mortalitat actual.

Recordem que les primeres dosis de la vacuna van arribar a Catalunya el 27 de desembre. Degut a la disponibilitat gradual de les dosis, s’ha establert una prioritat dels grups de població a vacunar en cadascuna de les etapes establertes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram