• El dimecres 24 de març s’inaugurarà virtualment el nou equipament en el marc de la 16a Setmana de la Música de Cassà de la Selva.
• El nou espai s’ubica a l’antiga bàscula del Trust, a la carretera de Cassà a Llagostera, espai que s’ha readaptat, reformat i equipat tècnicament.
• La Bàscula disposa de dos espais d’assaig i material tècnic per a l’assaig de grups de música en què algun dels seus membres sigui de Cassà.

Espai d’assaig a Cassà de la Selva

Cassà de la Selva comptarà a partir del proper 24 de març d’un equipament a disposició dels músics i/o formacions musicals per assajar, equipat tècnicament, que es podrà sol•licitar de forma totalment gratuïta d’acord amb la normativa de l’espai.

La finalitat dels bucs d’assaig de La Bàscula és posar a l’abast dels músics un espai adequat i en condicions per a poder desenvolupar la seva activitat en les millors condicions i sense perjudici d’altres veïns.

Disposar d’aquest espai d’assaig potenciarà l’activitat i la creativitat musical entre la població cassanenca, alhora que pot fer esdevenir un viver de noves formacions musicals.

Aquest espai ha estat en període de prova durant uns mesos amb 3 formacions musicals del municipi que han anat fent aportacions, propostes de millora i suggeriments a fi d’obrir l’espai en les millors condicions possibles.

Funcionament

Podrà sol•licitar l’espai qualsevol persona (a nivell solista) o grup per assajar sempre que, com a mínim, un dels seus membres estigui empadronat a Cassà i que siguin grups sorgits en el seu origen a Cassà i fundats per joves del poble o bé que hagin participat de forma altruista en els concerts organitzats per l’Ajuntament.

Es podrà sol•licitar espai a través d’instància genèrica a l’Ajuntament i es gestionarà la cessió i el calendari a través del personal de l’Àrea de Joventut, d’acord amb totes les sol•licituds presentades i les diferents demandes de l’espai.

L’espai de La Bàscula es podrà utilitzar de forma estable, garantint als grups un mínim d’un dia a la setmana, o bé puntual quan es necessiti en una ocasió especial per a la preparació d’un concert, actuació o assaig esporàdic.

Inauguració virtual

El proper dimecres 24 de març, a les 20 h, es realitzarà la inauguració virtual del nou equipament que tindrà lloc de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom. ID de reunió: 885 9532 2037
Codi: 814366

En aquest acte, Carla Matilla, regidora de Joventut, Festes i Comunicació, presentarà l’espai i farà la introducció inicial. A l’acte es projectaran imatges, un vídeo promocional i s’explicarà per part del personal de l’àrea de Joventut, qui gestionarà l’equipament, la normativa i funcionament de l’espai.

@LaBasculaCassa

La informació de La Bàscula també és trobarà a les xarxes socials d’instagram i de Facebbok @LaBasculaCassa, a més de les pàgines web de cassa.cat i cassajove.cat

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram