Aquesta setmana des del CAP Cassà, es finalitzarà la vacunació de totes les persones majors de 79 anys. Així mateix, s’ha avançat molt amb les vacunacions dels majors de 77 anys i és possible que també es puguin acabar aquesta setmana. Properament, se seguirà amb els grups d’edats establerts pel Departament de Salut.

Des del Centre d’Atenció Primària, fan un recordatori per a totes les persones de més de 79 anys, que si per algun motiu el CAP no ha pogut contactar amb elles, poden trucar directament al centre i els concertaran dia i hora per la vacunació.

Cal destacar que no s’han vacunat a les persones que per prescripció mèdica, la vacuna està contraindicada, i tampoc a les persones que han rebutjat vacunar-se.

De moment les vacunes s’administren al mateix edifici del CAP Cassà, ja que pel volum de vacunes que arriba actualment no és necessari utilitzar el Pavelló Polivalent, l’espai municipal que l’Ajuntament ha cedit al Departament de Salut per a la vacunació massiva. A dia d’avui es desconeix la quantitat de vacunes que arribaran la propera setmana i si caldrà desplaçar-se al Pavelló.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram