La cobla Ciutat de Girona oferirà el proper diumenge, 18 d’abril, un concert a Cassà de la Selva amb música del compositor Amadeu Vives.

Amadeu Vives i Roig va ser un dels compositors catalans més reconeguts en el món de la sarsuela, amb títols tan importants i populars com “Doña Francisquita” o “Bohemios”, per citar-ne només dos. Vives també va ser l’autor de peces emblemàtiques com “La balanguera” o “L’emigrant”. L’any 1926 va escriure les que serien les seves quatre úniques sardanes.

Amb motiu del 150è aniversari del seu naixement, la coble Ciutat de Girona, sota la direcció de Jesús Ventura, recordarà les obres per a cobla del mestre Vives i completarà el programa amb sardanes i composicions d’altres autors de la seva època.

El concert tindrà lloc al Parc de l’Estació a partir de les 12 del migdia. L’entrada és gratuïta però cal reservar les entrades al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 618519234. En cas de mal temps es farà a la Sala del Centre Recreatiu.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram