La setmana passada, els Departaments de Salut i d’Educació van fer cribratges massius als alumnes, professorat i personal administratiu de La Salle i de l’institut de Cassà de la Selva amb l’objectiu de detectar possibles casos asimptomàtics i tallar les cadenes de contagis.

Les 1.245 proves PCR, que van ser voluntàries, es van fer en els mateixos centres educatius.

En el cas de La Salle Cassà, es van fer proves a 685 persones i només es va detectar un cas positiu. Aquest va ser a una classe de 3r de primària i es va confinar tot el grup des del cap de setmana passat.

A l’Institut de Cassà, es van fer 560 proves PCR. D’aquestes, 62 es van fer a personal del centre, i una d’elles va donar positiu. Als alumnes se’ls va fer 498 proves a partir de les quals es van detectar 3 positius corresponents a alumnes dels dos grups de 3r d’ESO, que estan confinats fins al 10 de maig.

Pel que fa a la vacunació, dilluns que ve es començarà a vacunar al col·lectiu de 50 a 59 anys, al qual se li administrarà la vacuna de Pfizer, Moderna o la monodosi de Janssen. Tot i que el Departament de Salut, a través dels CAP, donarà cita per a la injecció, en breu es podrà demanar cita prèvia al web www.vacunacovidsalut.cat   


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram