La Fundació Joaquim Albertí ha efectuat el lliurament de la 6ª edició dels Premis de la Fundació Joaquim Albertí, vinculada a indústria de xarcuteria LA SELVA de Campllong (Gironès), que van néixer amb la finalitat d’ajudar a desenvolupar diferents projectes d’associacions culturals o entitats solidàries sense ànim de lucre. Aquest any, les propostes seleccionades han estat l’Institut Català d'Oncologia (ICO) i Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (DIBGI), per una banda, i per l’altra, l’Associació Gironina de Sords (AGS), amb un import total de 34.800 euros.

Aquests premis tenen la particularitat que són presentats cada any pels propis membres de l’empresa Joaquim Albertí, S.A., que canalitzen un projecte concret o una activitat global d’una entitat. El jurat està format per membres de la família Albertí, l’equip directiu i el comitè d’empresa. Enguany s’han presentat vuit propostes, de les quals dues han estat les entitats guanyadores, a les que es finançarà el 100% dels seus projectes:

- Institut Català d’Oncologia (ICO)i Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (DIBGI). Dotat amb un premi de 25.000 € per desenvolupar un estudi pilot per la utilització de la seqüenciació genòmica massiva, per a la millora del diagnòstic i la personalització del tractament de càncer de mama metastàtic.

- Associació Gironina de Sords (AGS). Dotada amb un premi de 9.800 € en el projecte de sensibilització per l’accessibilitat i divulgació de la llengua de signes i la comunitat sorda. Des de l’empresa es vol agrair totes les propostes presentades i felicitar als guanyadors per les seves iniciatives.

Des de la Fundació Joaquim Albertí i LA SELVA es vol agrair totes les propostes presentades i felicitar als guanyadors per les seves iniciatives.

Foto adjunta:
D’esquerra a dreta: Josep Vilanova, Gerent de Joaquim Albertí; Dr. Joan Brunet, Cap del servei d'oncologia mèdica de l'ICO Girona i investigador de l'IDIBGI; Xavier Albertí, President de la Fundació Joaquim Albertí; Judit Xiberta, treballadora de Joaquim Albertí, S.A; Teresa Vila, Presidenta de l’AGS; Josep Cubarsí treballador de Joaquim Albertí, S.A; i Eduard Julià, membre del Comitè d’empresa.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram