Celebració del Ple Municipal ordinari el 30 de juny de 2021 a les 19 h.

El ple del mes de juny es celebrarà de forma presencial a la sala de Plens després d’haver-los fet telemàticament durant tots aquests mesos de pandèmia per la COVID-19, a més també es farà la retransmissió per la ràdio i pel canal de Youtube de l'Ajuntament. Si teniu preguntes relacionades amb els temes de l'ordre del dia i voleu remetre-les a l'equip de govern, podeu enviar-nos-les per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., farem un recopilatori de les preguntes i les comentaran al final del ple en l'apartat "precs i preguntes".

El contingut del ple inclou diverses modificacions de crèdit per finançar les diferents accions del govern municipal i també la liquidació de l'Organisme Autònom que gestionava la Residència Geriàtrica Sant Josep abans que la gestió passés a l'empresa pública SUMAR, tal i com es va acordar en l’última reunió del seu Consell General el passat 15 de juny.

1.- Aprovar l'acta del Ple ordinari de 27/05/202.

2.- Retre compte dels decrets d'alcaldia núm. 2021/1151 A 2021/1418.

3.- Proposta de l'aprovació inicial de la liquidació econòmica i integració a la comptabilitat de l'Ajuntament de l'Organisme Autònom de la Residència Geriàtrica Sant Josep.
El mes de juny del 2020, l'Ajuntament de Cassà de la Selva va signar amb Sumar Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya SL (SUMAR) un encàrrec de gestió de la Residència per a gent gran i Centre de Dia "Sant Josep". A conseqüència d'aquest encàrrec, l'Organisme Autònom que gestionava aquesta residència es va quedar sense funcionalitat.
Un cop traspassades les funcions i després que el mateix l'Organisme Autònom aprovés el passat 15 de juny la seva pròpia dissolució, es trasllada aquest tema al ple, on es tornarà a proposar l’adopció dels acords relatius a la liquidació.

4.- Modificació de crèdit 3TC 2/2021 parquet del pavelló del Foment.
Es preveu dotar pressupostàriament amb 27.000 € a l'Àrea d'Esports per la reposició del parquet del pavelló del Foment amb fons provinents del Fons de Contingència.

5.- Modificació de crèdit 3TC 3/2021 ciutadania.
Es proposa una transferència de recursos entre diferents partides de l'Àrea de Serveis Socials, per un import de 30857,60€, per les despeses de mediació comunitària i altres despeses de Ciutadania.

6.- Modificació de crèdit 3TC 4/2021 mesures actives contra els incendis a la Residència.
Es contemplen 3.600€ prevenients del fons de contingència per completar el finançament de les mesures actives, que serviran per millorar la seguretat davant de risc d'incendi i millorar les prestacions de l'edifici de la residència per la gent gran Sant Josep.

7.- Modificació de crèdit 3TC 5/2021 cultura.
Del fons de contingència es destinen 15.000 € a l'Àrea de Cultura per finançar diferents actes i iniciatives culturals.

8.- Modificació de crèdit 3SC 8/2021 Puig d'Arques.
Del Romanent de Tresoreria se suplementen les obres per ampliar les escales d’accés al pati petit, de l'escola municipal Puig d'Arques, des del camp de futbol.

9.- Modificació de crèdit 3SC 9/2021 Casal Jove.
Es suplementen 13.250 € per completar el finançament del Casal Jove, de l’Àrea de Joventut, per cobrir les despeses d’ampliació de places i monitors, amb fons de Romanent de Tresoreria.

10.- Modificació de crèdit 3SC 2/2021 Associació Llevataps
Per les tasques socials que porta a terme aquesta associació, que gestiona també el mercat de les 4R de segona mà, amb recursos de l'Àrea de Serveis Socials.

11.- Informes d'alcaldia i regidors.

12.- Precs i preguntes.

El mateix dia del ple us farem arribar l'enllaç per poder seguir la retransmissió del ple per el canal de Youtube de l'Ajuntament @ajcassa, i com sempre també podreu seguir el ple per la Ràdio Cassà.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram