2021 07 14 maccaAvui dimecres a les 10 del vespre, al pati de Can Trinxeria, es farà la segona sessió del cicle de Cinema a la Fresca organitzat pel Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva. Una sessió que serà excepcional, atès que es dedicarà a la MACCA (Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà), amb les activitats que la pandèmia va obligar a confinar. Es reprendran el clàssic taller d’animació en plastilina, es projectaran els Correcurts presentats en l’edició d’aquest any 2021, i es farà entrega del Premi Domènech Torrent i Gelmà, que s’atorga als Amics del Cinema de Sitges per haver reobert el Cinema Arinco de Palamòs.

Carles Brucet, president del Cineclub Vuitimig, ha explicat a Ràdio Cassà que la mainada podran participar al taller d’animació de plastilina de les 6 de la tarda a les 9 del vespre al mateix pati de Can Trinxeria.

Per reservar entrada per participar a totes les activitats programades cal enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram