Aquesta és la primera fase de les obres que posteriorment també es faran al carrer de La Bisbal.

Les obres del carrer Indústria s'inclouen en el pla de reformes del nucli antic, i les del carrer de La Bisbal en el Pla d'accessibilitat municipal i aposten per un nivell únic sense voreres, amb voluntat de prioritzar els vianants davant els vehicles motoritzats.

A continuació us exposem les afectacions de trànsit i les mesures que es duran a terme mentre durin les obres, per un període d'aproximadament tres mesos en aquesta primera fase del carrer Indústria:

La circulació estarà tallada al carrer Indústria.

Als carrers de les Barraquetes i Martí Dausà es permetrà la circulació als veïns del carrer exclusivament, en ambdós sentits, fins a la cantonada amb el carrer Indústria. Al carrer de les Barraquetes només s'hi podrà accedir des del Passeig Vilaret. Al carrer Martí Dausà només es podrà accedir des del carrer Provincial.

S'habilitarà una zona reservada al carrer Marina entre el carrer Indústria i la travessera del passeig Vilaret, pels veïns autoritzats que hagin de fer tasques de càrrega i descàrrega i amb una durada màxima de 15 minuts. Per fer ús d'aquesta zona reservada, els vehicles autoritzats hauran de portar la placa identificativa que distribuirà la Policia Municipal. Els veïns del carrer Indústria la poden recollir a les dependències de la Policia Municipal de 8 a 14 h.

També s'habilitaran noves zones de càrrega i descàrrega a la plaça de la Coma i al passeig Vilaret pels repartidors dels comerciants de la zona afectada per les obres.

Els camions de més de 3,5 tones no podran accedir a la plaça de la Coma. Els camions que tinguin autorització d'accés a la plaça de la Coma ho hauran de fer pel carrer Puigcugul i pel carrer Major. La sortida serà per la Baixada de la Coma i el carrer Provincial.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram