El proper cap de setmana arriba una nova edició de la Fira de Santa Tecla, amb moltes activitats per a totes les edats.

Reprenem la celebració de la "festa petita" de Cassà ,ens retrobarem amb activitats ja presents a altres edicions i algunes de noves tot adaptant-nos a les mesures encara vigents per la Covid-19.

Divendres 17 de setembre a la tarda comencen amb els actes que obren la programació del cap de setmana. Podreu gaudir de les visites guiades amb en Fonsu, la Trobada de Gegants i puntaires, espectacles familiars, així com diferents exposicions, xerrades i els concerts del Pony Pisador i la Firal Band les nits de divendres i dissabte.

En aquesta edició també es pot fer un viatge a la història de Cassà amb la presentació del llibre "Cassà de la Selva Desaparegut", i una visita guiada amb el mateix nom, que farà un recorregut pels racons i la història del municipi, divendres a les 19 h. Dissabte al passeig Vilaret també podreu fer un recorregut per les restes indianes a Cassà que culminarà amb la conferència "Indians a Cassà" a Can Trinxeria.

Com a novetat aquest any, diumenge a les 09:45 h es farà la primera trobada d"Urban Sketching" a Cassà, és una modalitat de dibuix fet principalment amb llapis o bolígraf passant una bona estona davant els espais urbans escollits.

Recordeu que les activitats tenen l'aforament limitat i que s'han de reservar les entrades a cassa.cat/santatecla, on també hi podeu consultar tot el programa d'actes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram