Sebas Moncusí i Biel Mir, dos cassanencs que van començar la seva carrera esportiva al món de l'hoquei patins al Foment Deportiu Cassanenc, es proclamen campions d'Europa amb la selecció nacional espanyola sots 17 d'hoquei patins a "l'Euro 2021 Rink Hockey" celebrat a Paredes (Portugal).

L'equip que dirigeix Carlos Cortijo ha guanyat el seu 20è campionat europeu guanyant a les seleccions de França, Anglaterra, Andorra, Itàlia i Portugal entre d'altres.

El seleccionador nacional, va comptar amb en Biel Mir per disputar dos dels cinc partits, entre aquests, les victòries amb Anglaterra i Andorra. En Sebas Moncusí va ser un dels puntals de l'equip, aconseguint 10 gols al torneig, i jugant molts minuts als cinc enfrontaments.

Actualment, en Biel Mir defensa els colors del GEiEG de Girona, i aquesta temporada formarà part de l'equip de categoria juvenil.

Per la seva banda, Sebas després d'uns anys al GEiEG, fa dues temporades que juga al Martinelia Club Patí Manlleu. Aquesta segona temporada en categoria juvenil, i despès d'haver gaudit la temporada anterior de molts minuts amb els juniors i amb el sènior de Nacional Catalana, i fins i tot haver debutat a OK Lliga Plata, també formarà part de la plantilla d'OK lliga.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram