El programa de ràdio El Catamarà, presentat i dirigit per Xarli Diego, és candidat als Premis Ondas Nacionals 2021 en la categoria de millor programa de proximitat. El 20 d’octubre a les cinc de la tarda es coneixeran els guanyadors. Hi ha 550 candidatures procedents de 17 països en el total de categories. Els Premis Ondas, creats el 1954, están organitzats per Prisa a través de Ràdio Barcelona per guardonar la qualitat dels professionals, empreses i treballs del mon de la ràdio, la publicitat radiofónica, la televisió, i la música.

En aquests moments, El Catamarà s'emet per 38 emissores de Catalunya, Illes Balears i Andorra.

El programa que és setmanal d'una hora de durada i que habitualment es repeteix en una segona emissió, es basa en música d'ara i abans, una entrevista a un artista, un concurs i informacions musicals amb l’estil molt personal del seu presentador.. El Catamarà aquesta setmana entrevista a Samantha, d’OT i posa en marxa un concurs en el qual regalarà cinc jocs de taula de Devir.

Xarli Diego, autor del llibre Gràcies per la música editat per Pagès, professional de ràdio i televisió, i també del món de la comunicació i les relacions públiques.

Ràdio Cassà emet El Catamarà en exclusiva a la zona de cobertura de l'emissora els diumenges a les 11h, amb reemissió els dilluns a les 15h.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram