El proper dissabte, 23 d’octubre a les 19 h, dins el cicle Les Nits de la Coma de Cassà de la Selva, s’inaugurarà la temporada 2021-2022 de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.

El mag i humorista Isaac Jurado serà l’encarregat de donar el tret de sortida al cicle amb “Imperfecto”, un espectacle interactiu i participatiu ple de sorpreses que de ben segur mantindrà al públic enganxat a la cadira. Amb més de 19 anys d’experiència als escenaris, aquest dissabte presentarà a Cassà una proposta on combina tots els estils de l’il·lusionisme.

Aquesta temporada la programació de cafè teatre professional a Cassà es mantindrà al particular espai de Les Golfes de Can Trinxeria, i ja es poden adquirir entrades anticipades a la web cassacultura.cat.

La funció es podrà realitzar amb un aforament del 100% amb mascareta obligatòria, atenent la relaxació de les mesures de seguretat per a la prevenció del COVID-19.

Fins a final d’any es podrà gaudir al municipi de l’espectacle de música i poesia “Ala bat! Sí, adeu” a càrrec de Rosa Pou; la sessió de contes eròtics “A flor de piel” de la mà de Isabela Méndez, i la sessió de improvisació de la companyia Impro con Limón.

Aquesta temporada la resta de municipis que conformen la dotzena edició de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre s’incorporaran a la programació a partir de 2022.

Xarxa Gironina de Cafè Teatre és el circuit d’espectacles de petit format que es desenvolupa d’octubre a juliol a diferents municipis de les comarques gironines.

La proposta es configura amb una programació d’arts escèniques eclèctica i professional que barreja diferents disciplines com el clown, els monòlegs, els contes i les titelles per adults, les lectures dramatitzades, la màgia o les noves tendències, entre d’altres.

Teatre de proximitat per adults una altra vegada amb servei de bar, per compartir consumició i espectacle a preus populars en un ambient informal.

Actualment la Xarxa la formen Les Nits de la Coma de Cassà de la Selva, Les Nits del Coro de Sarrià de Ter, Les Nits del Barri del Convent de La Bisbal d’Empordà i Les Nits del Monestir de Cervià de Ter.

Està previst que s’incorporin al projecte altres municipis a partir de 2022 però encara s’està en fase de negociació.

La Xarxa compta amb la complicitat de les Àrees de Cultura de cadascun dels municipis participants, la producció de l’empresa gironina Operacions Espacials, el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Associació Gironina de Teatre.

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram