Aquesta setmana s'estan pintant els passos de vianants de la carretera Provincial, aquesta iniciativa forma part d'una prova pilot per millorar la seguretat dels vianants a aquesta via.

Aquest pla de millores també va contemplar els canvis de direcció en la circulació dels carrers de Salvador Espriu i Josep Dalmàs, a la zona de l'institut, per convertir els dos carrers en vies d'un únic sentit. A aquesta zona hi havien queixes dels veïns pels vehicles que circulaven a molta velocitat, els agents de la policia local van verificar aquesta situació i es van aplicar els canvis.

A més d'això, aquests darrers dies també s'han eliminat algunes places de càrrega i descàrrega del Passeig Vilaret, així s'han creat dos carrils, un que serveix per sortir al carrer Marina i l'altre per girar en el mateix passeig i evitar les esperes del semàfor. Per compensar la desaparició d'aquestes places s'ha ampliat la zona de càrrega i descàrrega del carrer Bonavista.

Al carrer del Suro s'han pintat les places d'aparcament per optimitzar els espais i aprofitar millor les places. Pel que fa a la rotonda del passeig Ferrocarril amb el carrer Germà Agustí s'ha repintat la senyalització de la rotonda, eliminant els stops dels carrils bici, seguint les indicacions dels serveis tècnics municipals i Vies Verdes.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram