Bonpreu inaugura avui un nou supermercat al Passeig del Ferrocarril, cantonada amb el C/Germà Agustí, de Cassà de la Selva

Aquesta obertura suposa la novena a la comarca del Gironès. L’establiment de Cassà obrirà amb totes les innovacions i amb la nova imatge comercial de Bonpreu. L’empresa vol convertir el centre en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a tota la zona sud de Girona.

La nova superfície comercial compta amb un equip de 38 professionals. Bonpreu va signar amb l’Ajuntament de Cassà de la Selva un conveni per a la selecció de personal, que posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi, tal i com ha explicat a Ràdio Cassà Tomàs Pérez, Cap de zona del grup Bonpreu.

La relació que vol establir Bonpreu amb el municipi, més enllà de l’àmbit estricament comercial, es visualitzarà amb diverses accions, com ara els arrenjaments de la zona o l’actuació a la rotonda del monument a La Salle. Així mateix, l’empresa manté contactes amb el GREC per a la preservació de la memòria històrica. En aquest sentit, per tal de reflectir l’activitat surera de l’antiga fàbrica Reliable, que ocupava l’espai on ara hi ha el supermercat, s’han col•locat diversos elements al•legòrics a l’entrada de l’establiment.

El nou Bonpreu de Cassà de la Selva ha comptat amb una inversió de 6 milions d’euros, té una superfície de vendes de 1.290m2 i disposa de 68 places d’aparcament i de 2 places de carregadors per a vehicles elèctrics. Com en tots els supermercats del Grup, el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

El nou supermercat de Cassà de la Selva s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient.

 

 

 


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram