Aquests dies s'estan fent classes d'educació viària a les diferents escoles i a l'Institut de Cassà.

Un agent de la Policia Local de Cassà es desplaça a les aules per explicar la normativa vigent i establir un diàleg amb les alumnes per tal de fer palesa la necessitat de tenir precaució quan circulem per la via pública, tant quan fem ús de vehicles com els patinets, bicicletes o motocicletes com en el comportament com a vianants.

Aquests cursets tracten el reglament vigent al municipi i remarquen la importància de circular amb seguretat tant per respectar a la resta de vehicles i vianants com per a la protecció pròpia. La presència dels agents de policia a les aules facilita la presa de consciència entre l'alumnat i la millora de la responsabilitat a la via pública.

L'alcalde, Robert Mundet, acompanyat del regidor de Governació, Marià Montsunyer i el cap de la Policia Local de Cassà, Josep Lluís Lara, han visitat una de les classes que tenia lloc a l'Institut de Cassà, on els alumnes de segon d'ESO han pogut comentar els seus dubtes.

Aquesta iniciativa es fa també a l'Escola Puig d'Arques, l'Escola Aldric i a La Salle a més de l'institut, amb una acció que arribarà a un total de 18 classes i uns 450 alumnes aproximadament.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram