Dimecres a Cassà de la Selva es farà una vacunació massiva a Cassà de la Selva. Avui també s'ha publicat una nova funcionalitat al web de vacunació per descarregar el certificat COVID digital de la UE.

Vacunació massiva

El proper dimecres 8 de desembre, de les 8.30 h a les 15 h, tindrà lloc una jornada de vacunació massiva, amb cita prèvia, de la tercera dosi contra la Covid-19 al Pavelló Polivalent de Cassà de la Selva.

La vacunació va dirigida a la població de més de 60 anys que faci sis mesos que van rebre la segona dosis (sigui quina sigui la marca de la vacuna que li van administrar). També pot accedir a aquesta tercera vacuna totes aquelles persones, de qualsevol edat, que faci tres mesos que se’ls hi va administrar la vacuna Janssen.

Es prega a totes les persones que vulguin la tercera dosi que demanin cita prèvia a través del web vacunacovidsalut.cat o a citasalut.gencat.cat per tal d’organitzar la jornada.
Tanmateix, si algú es presenta sense haver demanat cita, se li administrarà la vacuna sempre que quedin existències.
Nova funcionalitat al web de vacunació COVID per descarregar el certificat COVID digital de la UE

Com puc fer-ho?

PAS 1
Accedeix al portal http://vacunacovidsalut.cat i prem “Descarrega el certificat COVID UE” per tenir-lo sempre a mà.

PAS 2
Un cop dins, introdueix el CIP, així com els últims 5 dígits del codi de barres de la targeta sanitària, la data de naixement, el telèfon mòbil (a través del qual rebràs un SMS per validar-lo), el nom i cognoms i el codi postal. Finalment, prem “Acceptar”.

PAS 3
A continuació, introdueix el codi rebut per SMS i prem “Acceptar”.

PAS 4
Finalment, et pots descarregar un dels tres tipus de certificat:
1. Si estàs vacunat o vacunada contra la COVID-19
2. Amb una prova diagnòstica negativa
3. Si has passat la COVID-19 en els últims 6 mesos
Un cop finalitzada la descàrrega, podràs consultar el teu certificat a l’app Gestor de fitxers del teu mòbil Android o bé a l’app Arxius si tens un iPhone


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram