Ja s’han obert les inscripcions del concurs literari online "Correlletres", us hi podeu inscriure fins al 13 de març.

Aquest concurs online d'escriptura ràpida que forma part dels Premis Literaris de Cassà, compta amb dues categories, narrativa i poesia i amb un premi de 300 € per cada categoria.

Les persones participants rebran una paraula que haurà de sortir al text, el dia 18 de març i a partir d'aquest moment tindran 48 h per presentar els seus escrits i enviar-los, a través del formulari del mateix web. La categoria de narrativa està adreçada a menors de 40 anys, la de poesia és oberta a totes les edats.

Us podeu inscriure a partir d'avui i fins al 13 de març a: cassa.cat/premisliteraris

56 anys de Premis Literaris a Cassà

Aquesta serà la sisena edició del Correlletres, una cita amb les lletres que ha fet arribar creacions literàries de moltes contrades dels Països Catalans a Cassà i ha exportat la tradició cassanenca dels Premis Literaris tan arrelats al nostre municipi. Ens remuntem a l'any 1967, quan la Colla Excursionista va organitzar, amb motiu de la primera Setmana Cultural, una sèrie de xerrades, conferències a més de crear les bases del primer concurs literari i d'assaig a Cassà.
En la seva primera edició, M. Dolors Cortey va resultar guanyadora i anys després va rebre molts altres premis literaris, des de llavors han passat noms coneguts com en Vicenç Villatoro o l’ Andreu Sotorra amb una llarga llista de títols publicats, o en Víctor Mora, guanyador l’any 1969, que a més d’escriure i traduir novel•la va ser creador de còmics com el Capitan Trueno.
Els premis han servit de bressol de les carreres literàries de molts lletraferits, prenent Cassà com un punt de referència amb un dels Premis Literaris més antics de les comarques gironines.


 

 

Subscriu-te al bot de Telegram